Розділи новин

Відеокліпи [2]
Відеороботи рок-гуртів
Про рок... [0]
Статті про виникнення та розвиток різних муз-стилів
X-files [22]
Біографії різних команд
Н'юз-рок [1]
Новини світу альтернативної музики
Платівки відомих та не дуже груп [12]
Тут можна скачати альбоми різних виконавців...

Календар новин

«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входу

Вітаю Вас Гість!

Пошук

Друзі сайту

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47

Статистика

Головна » 2009 » Січень » 7 » Полинове поле
Полинове поле
00:25

“Полинове поле” зібрались у лютому 2005 року. За цей час музиканти відіграли більш ніж два десятки концертів на майданчиках Львова, Києва, Тернополя, Рівного, записали пісні: “Чорна рілля”, “Туман”, що увійшли до збірника “Ми Є” та альбому-триб’юту групи “Вій”. У багатьох українських виданнях з’явилися схвальні відгуки, інтерв’ю та публікації про новий колектив зі Львова. Група має досвід виступів як у закритих клубах на кілька сотень людей так і на великих площах. Наразі гурт працює над записом дебютного альбому, в підтримку якого зніматимуться кліпи.

Музика “Полинового поля” – це унікальний синтез потужного гітарного саунду, української етніки, що замішані на готичній естетиці, яка займає чільне місце у західній музиці й стрімко розвивається в Україні. Кожна композиція “Полинового поля” несе в собі цілий світ і атмосферу, яка в купі з харизмою двох вокалістів не відпускає слухачів до останнього звуку.

Останнім досягненням групи є вдалий виступ на розігріві шведської легенди думу «Lake of Tears», під час їхнього концерту у Львові в рамках туру Україною та Росією.

Склад гурту:

Маріанна Лаба – вокал
Юрій Круп’як – вокал
Андрій Кіндратович -- бас-гітара
Сергій Красуцький – перкусії
Олег Рубанов – клавішні
Микола Максименко – гітара


"Полинове поле" брали участь у фестивалях:


• байкер-фест “Західний вітер” (травень 2005, м. Львів)
• “Тарас Бульба 2005” (липень 2005, м.Дубно) - 2-га премія Фестивалю
• Готичний фестиваль “Некрополіс:Чорна ліра” (вересень 2005, Збаразький замок)
• Фестиваль «Рок.Львів» (вересень 2005, м. Львів)
• “Рокотека 2005” (листопад 2005, м.Львів) – Краща група фестивалю за голосуванням присутніх
• “Western Metal Session” (лютий 2006,Тернопіль)
• “РОК-СІЧ” (травень 2006, Київ)
• «Тарас Бульба 2006» (липень 2006, Дубно) - 3-тя премія.
• Виступ на розігріві шведської групи «Lake of Tears» в рамках фестивалю «Рокотека» (вересень, 2006 , м.Львів)
• Нівроку 2006 (жовтень 2006, м.Тернопіль)
• Руйнація (грудень 2006, м.Львів)
• Рок-Марафон (червень 2007, м.Львів)


Преса про "Полинове поле":

“Естафетний рок-забіг на довгій дистанції”(Звіт з «Рок-Марафону»), Дарт Вейдер : “…Наступними виступали “Полинове поле”. Чесно кажучи, я б з більшим задоволенням послухав цей гурт в якомусь театрі, адже спокійна і пронизлива музика не призначена для рок-фестів, де основними складовими є м’ясо в колонках і слем в залі, а тут жорсткі повільні змієподібні мелодії і постійна боротьба гроулінгу та оперного вокалу. Хоча своїх слухачів “Полинове поле” теж знайшли, нарід стояв в заціпенілому мовчанні дослухуючи кожну пісню до останніх тактів тиші, і вже аж тоді аплодували і викрикували побажання наступної пісні. Якщо розглядали сет, як заспокійливу перерву для думання і заспокоєння то вона вдалася на всі сто.”

Український готичний журнал “SACRATUM” №3, Роман «Raven», “Інтерв’ю:Полинове поле”: ”ПОЛИНОВЕ ПОЛЕ, без сумніву, один з найкращих молодих гуртів Львова та України вцілому. Скоро вони будуть святкувати свою другу річницю. За цей не дуже великий проміжок часу вони вже встигли відіграти понад 10 концертів і навіть бути на розігріві у Lake Of Tears! Гостюючи у Львові я не втратив свого шансу і взяв інтерв’ю у Полинового поля. Ось що з того вийшло… ”

Готичний портал «Other World»,(автор: Sile!), «День РОК знань у Львові» (…Про виступ Полинового поля на розігріві в Lake of Tears…): “Далі настав час, як на мене, для однієї з кращих цього вечора груп. Після тривалого налаштування апаратури на сцену вийшли музиканти оновленого Полинового Поля . Новий вокаліст, чудовий ангельський голос вокалістки Вікторії та чудова гра гітаристів - все це примушувало розуміти, що в Україні є ще кому грати хорошу музику. Взагалі Полинове Поле могли поставити і перед виступами груп-хедлайнерів.”

UAFORMAT.COM, Олена СИНИЦЬКА, “Рок-Січ. Епізод ІІ: 'Важка ВЕЖА': ”“Полинове поле” запам'ятались чи не найкраще завдяки потужному сценічному образу та звучанню. Важкий гроулінг Вадима Юника в готичній естетиці для тендітних вух співочого слов'янського народу завдяки західним впливам вже став більш-менш звичним. Тим більше, якщо він вправно “розбавлений” симпатичним академічним жіночим вокалом. Цілком потужно.”

Високий Замок, Олена ЛАНЬ,«Тарас Бульба» здався львів’янам : "А справжнім відкриттям відбіркового туру у Львові стало “Полинове поле”, яке існує лише кілька місяців. На ньому група виступала з двома солістами. Причому дівчина мала цікавий модний академічний вокал, але в останній момент вона не поїхала в Дубно. Музиканти були в шоку. Вони навіть збиралися відмовитися від виступу, але згодом вирішили не здаватися. Другому солісту гурту - Вадиму Юнику з хриплим голосом - довелося віддуватися за двох."

Олександра Васильчук, „Репортер” – „Твій Ровесник”, стаття "Бульба в гард-корі" "":"Друга премія дісталася "Полиновому полю". Як на мене, останні, як ніхто, були гідні перемоги. По-перше, вони вигідно відрізнялися стилем від решти учасників. По-друге, вони довели, що гроулінг пасує до українських текстів. Хоча публіці "Тараса Бульби" просто катастрофічно не пощастило почути групу в повних обладунках. Сопрано "Полинового поля", їх вокалістка, не змогла приїхати в Дубно. "

Лариса Мальцева, "E-Motion" “Тарас Бульба”, Дубно. : "Вторая премия тоже не удивила “Бульбу”. Здесь поместили рядышком Донецк и Львов, “Странные дети” и “Полинове поле” заняли свое место вполне заслуженно. Несколько неожиданно после уверенного фолк-металлического дробилова с органичным гроулингом было слышать от последних застенчивые комментарии “на самом деле мы выступаем неполным составом, наша вокалистка, экзамены сдает, понимаете? Да, наша фишка – оперный вокал”. Неплохо, думается, – вторая премия для “неполного состава”!"

Ігор Тимоць, Поступ "Український формат якості" "У львівських підвалах і гаражах, у так званому андерґраунді, часто зароджуються таланти, зокрема музичні гурти, які потім успішно гримлять на сценах столиці, чи презентують Україну за кордоном. Так починали свій шлях "Океан Ельзи", "Плач Єремії", можливо, така ж доля чекає й на молодий львівський гурт "Полинове поле""

Офіційний сайт: www.polynovepole.com.ua (у розробці)
Категорія: X-files | Переглядів: 606 | Додав: Ellfe11 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]